joi, 19 martie 2009

Filmul petrecerii extravagante de la Northern Trust
Northern Trust, banca din Chicago, a platit milioane de dolari pentru o petrecere in Los Angeles. Ce s-a intamplat? Banca a adunat si a transportat cu avionul cateva sute de persoane, clienti si angajati si i-a cazat in cele mai „fancy” locatii. Mai mult de o suta de persoane au stat la Beverly Wilshire in Beverly Hills, o alta suta a stat la Loews Santa Monica Beach Hotel. Alte persoane au fost cazate la Ritz Carlton in Marina Del Rey iar altii la Casa del Mar in Santa Monica.

Miercurea trecuta, banca a dat o mare cina la Ritz, urmata de un concert al grupului Chicago. Joi, Northern a inchiairat un hangar in Aeroportul Santa Monica si a mai dat o cina, urmata de concertul Earth, Wind& Fire. Sambata, institutia a avut intreaga House of Blues din West Hollywood, rezervata pentru petrecerea sa privata. Meniul contine somon si filet de Angus. Delicatese de bancheri.. Dupa care a urmat un concert al lui Sherryl Crow. De asemenea, a mai fost un cocktail fabulos la Loews. Iar femeile invitate au primit toate bijuterii de la Tiffany and Co.

Despre costuri, companii nu zice nimic, dar reporterii au aflat ca numai trupa Chicago a primit 100.000 de dolari. Alti 50.000 de dolari s-au dus numai pe rezervarea House of Blues. Reprezentantii lui Sheryl Crow n-au raspuns, iar Earth, Wind& Fire a admis ca a primit bani, dar n-a spus cat. Cat despre turneul de golf, un reprezentant al PGA a spus ca Northern Trust a semnat un cec gras pentru eveniment, suma ce acopera o parte din cheltuielile de 6,3 milioane de dolari. Multi dintre invitatii Northern au mers la turneul de golf... cu limuzine Mercedes ce-i asteptau la hoteluri. Cum sa nu fie asta o nesimtire? Pai banca a dat afara 450 de insi in decembrie, 4% din forta sa de munca. Si mai este ceva extraordinar: Guvernul federal a dat Northern Trust 1,6 miliarde de dolari fara ca banca sa ceara un cent! Reprezentantii bancii spun ca banii pentru eveniment nu vin din sumele date de stat.

 Frederick Waddell, directorul bancii a primit in 2008 8 milioane de dolari in salariu, bonusuri si actiuni, potrivit MarketWatch. Asta fata de cele 6 milioane de dolari platite in 2007. La mai mult! Site-ul tmz.com a prezentat imaginile de la petrecerea Los Angeles a Northern Trust.
Membrii Congresului american au cerut bancii sa dea inapoi banii folositi pentru extravaganta impricinata.

Dar, precum spunea Thomas jefferson, „o mica rebeliune, ici si colo, e un lucru bun”.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Do you know the cabal alz, in the game you need the
cabal gold. it can help you increase your level. My friends always asked me how to
buy cabal alz, and I do not know he spend how much money to buy the
cabal money, when I see him in order to play the game and search which the place can buy the
cabal online alz. I am happy with him.
Do you know the eve isk, in the game you need the eve online isk. it can help you increase your level. My friends always asked me how to
buy eve online isk, and I do not know he spend how much money to
buy isk, when I see him in order to play the game and search which the place can buy the
cheap eve isk. I am happy with him.

evision spunea...

i have gone through this blog. i found it really interesting fot my job and my future career

online business