miercuri, 21 ianuarie 2009

Tatal Omidu’ a ghicit scumpirea

Da, stiu, sunt un geniu iar voi muritori patetici, inclusiv tu ala care scrii pe blogul lui Dan Popa si apoi te citezi pe tine, va trebui sa-mi faceti o statuie.
Asa cum zeul vostru in nemarginita-i intelepciune a zis aici in 7 ianuarie, ca in urma crizei gazului se va scumpi benzina ca urmare a cererii sporite de petrol pentru producerea de pacura la nivel european unde statele inghetau la fasaitul tevii de gaz, exact asa s-a intamplat.

S-a intamplat ca intr-o zi de 14 ianuarie, subsidiara din Romania a grupului rus Lukoil sa creasca, cu pana la sapte bani pe litru pretul benzinei si al motorinei. Apoi, ca in profetia omului – molie, in data de 16 ianuarie, si Petrom si Rompetrol au scumpit combustibilii. Petrom cu 6 bani pe litru, iar Rompetrol cu 3 bani pe litru.

Va rog, fara autografe! Poate doar in pauza dintre doua sape pe plantatie sa va dau voie sa imi stergeti bocancii de namolul de capitala europeana si capitalism de doi bani. Intre timp, oracolul din Omaha- Scornicesti e chemat la datorie.
Avertisment: din cauza reducerii cu 20% a fondurilor pentru cristalul in care ghicesc, predictiile or sa fie cu 20% mai bune.
Hail! Pentru cine se stie, le urez o moarte lenta, dar sigura !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Do you know the 2moons dil, in the game you need the 2moons gold. it can help you increase your level. My friends always asked me how to
buy 2moons dil, and I do not know he spend how much money to buy the
2moon dil, when I see him in order to play the game and search which the place can buy the
cheap 2moons gold. I am happy with him.
Do you know the Asda Story gold,in the game you need the
Asda Story money. it can help you increase your level. My friends always asked me how to
buy Asda Story Gold, and I do not know he spend how much money to buy the
Asda Story gold, when I see him in order to play the game and search which the place can buy the
cheap Asda Story gold. I am happy with him.