luni, 23 august 2010

Liliacul nu e pasare!De cate ori e nevoie ca cineva sa demonstreze asta ca sa stiti ca liliacul nu e pasare? Putin, nu?

Bun, dar atunci de ce este nevoie de lupte cu intregi parcuri de mori de vant ca atunci cand aceasta afirmatie postata in Biblie, sa arate ca o idiotenie? De ce cand e vorba de lucruri de zi cu zi oamenii le accepta, dar cand intra pe terenul religiei se umfla parul pe ei, scot ghearele si musca smintiti? Nu e nevoie de mare teorie pentru a vedea ca insectele au 6 picioare, nu 4 cate zice Biblia, si ca iepurele nu e animal rumegator. Asadar de ce oamenii tot incearca cu nesat sa gaseasca tot felul de explicatii pentru a-l scuza pe Dumnezeu, cand e evident ca aceste "carti sfinte" tot de oameni au fost scrise, si mai rau, de unii inculti?

Mai multe aici.


8 comentarii:

Anonim spunea...

Good Article
http://www.medcareforyou.com/product/astelin/

Anonim spunea...

Good Article
http://www.medcareforyou.com/product/bystolic/

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com .

( In cazul in care sunteti de acord va rog sa treceti link-ul: http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi

O zi buna.

Fotograf Irina spunea...

Sunt de-acord cu punctul tau de vedere ! Mi-a placut !

Masaj erotic Pitesti spunea...

E aiurea sa nu vreai sa-ti explici, sa gasesti o exlicatie macar la o situatie din Biblie... chiar daca ti se spune "crede si nu cerceta"...

sachin spunea...

North India Nature Tours Provide Travel in Haridwar Uttarakhand Travel Uttarakhand Wildlife, Rajasthan wildlife tour.